Hej och välkommen

Vad kul att just du har hittat hit :) Mitt namn är Mathias Kilman och jag är bosatt med min fru och våra två barn i Motala. Jag började med fotograferande 2014 och finner fortfarande att det kan vara utmanade och spännande och söker ständigt nya äventyr och projekt att dokumentera med en kamera.

I början fotograferade jag enbart landskap, och det känns fortfarande lika avslappnade och nästan som en meditativ känsla när man befinner sig i naturen helt uppslukad av sökandet efter det perfekta ljuset och kompositionen som berättar en historia eller förmedlar en känsla som griper tag i betraktaren.

Nu blandar jag landskap med att fotografera bröllop, sport och allt med människor i fokus.

Jag jobbar även tillsammans med Folkuniversitet och anordnar kurser i nybörjarfoto och bildredigering.

Vill ni veta mer och se mina senaste bilder kan ni alltid spana in min FOTOBLOGG eller följa mig på Facebook och Instagram.

 / Ha det gott Mathias

 


 

Kontakt

Det är alltid kul att få frågor.
Du kan kontakta mig direkt via sms eller telefon på 070 740 74 52, det går även bra maila till mathias@kilmanfoto.se eller fylla i dina uppgifter & skicka in dina frågor så hör jag av mig så fort jag kan, har du inte hört tillbaka från mig inom 48 timmar får du gärna skicka ett meddelande igen.

På återseende / Mathias Kilman

Namn *
Namn
190521-v%C3%A4stanvik-2482.jpg
 
 
 

PS. vill ni veta vad jag lyssnar på när jag redigerar bilder så har ni världens bästa spellista på Spotify HÄR