Yay! Ny kamera!

Det blev en smidig liten Olympus OM-D E-M10 som får fungera som en vardagskamera och resekamera.

Har haft kameran i en vecka och testat den några gånger. Kul kamera att fota med och bra sökare där man ser hur bilden kommer att bli innan man tar den.

Det är svårt att få "bra" bilder mitt på dagen speciellt när man har mycket skugga och en ljus himmel men jag tycker det blev helt ok bilder och fotar man i Rå-format så finns det mycket man kan göra i efterhand med bilden för att jämna ut exponeringen. Eftersom största bländaren är f3.5 (eller f7 på fullformat) så ökas ISO eller så sjunker slutartiden fort när skymningen kommer.

Ställ gärna frågor i kommentarsfältet nedanför om ni vill veta något om kameran så ska jag svara så fort som möjligt.

Lite testbilder som jag tog under en dag när jag var ute och gick längs med Göta kanal, och en från kvällen. Redigerade i Lightroom.

Ha det gott / Mathias