Beställ bilder som tavla

Jag har startat ett samarbete med ProFormat ett företag från Umeå som har arbetat med print sedan 2005. Nu kan ni på ett enkelt sätt göra beställningar på bilderna i "Dagens Bild" via en direktlänk till ProFormat. Betalning, val av produkt och frakt görs på ProFormats sida.

PRODUKTINFO

FOTOTAPET.

Inred ditt rum med ditt eget motiv. Vi tillverkar en riktig fototapet efter dina bilder. Fototapeter har blivit en stor inredningstrend under de senaste åren, särskilt idag när man kan skapa sin egen fototapet. Självklart måste det inte vara ett foto, du kan också designa tapeten själv.

CANVASTAVLA.

Färdigmonterade canvastavlor i en mängd storlekar. Du väljer mellan våra fasta ramlängder och kombinerar bredd och höjd fritt. Vi har två olika djup på ramen som ger mer eller mindre 3D-effekt. Canvasduken är åldersbeständig och av väldigt hög kvalitet.

DIBONDTAVLA.

Vår dibondtavla printas på Ilfords högkvalitativa papper Smooth Pearl och monteras på en 3mm aluminiumkompositskiva. På baksidan monterar vi en aluminiumram som fungerar som stabilisering och upphängning. Du hänger enkelt upp tavlan med denna och bilden ser ut att sväva 2cm från väggen.

INRAMAD VERONTAVLA

Vårt färdiga kit med en klassisk inramning med svart Tranåslist. Din bild monteras på en KapaFix-skiva och ramas sedan in. Bakpå monterar vi en stadig vajer för upphängning. Pappret vi printar på i paketlösningen är Verona.

AKUSTIKTAVLA.

Ljuddämpande tavla som tar bort eko i ditt rum. Levereras inramad i svart ram.

 

Läs mer om produktval HÄR

Läs mer om betalning och frakt HÄR

 

Mathias Kilman