BRÖLLOP

Jag känner mig hedrad över att just ni överväger att jag ska bli er bröllopsfotograf och jag ser fram emot att lära känna er och era bröllopsplaner. Jag fotograferar olika typer av bröllop, allt från det mycket intima till det stora bröllopet som sträcker sig över en hel dag, men min inställning förblir densamma. Att skapa en vacker samling bilder som berättar hela historien om er bröllopsdag.

Min fotograferingsstil är ganska mycket journalistiskt - jag föredrar att observera och fånga ögonblicken när de utvecklas. Under bröllopsdagen kommer jag att följa er från förberedelserna till den sista dansen: Jag kommer att fånga verkliga händelser och känslor.

Det är enklast att fotografera människor när de känner sig bekväma med det. Det är därför vi alltid träffas långt innan vigseln. Jag vill lära känna er och era önskningar om bröllopsdagen. 

Vad ingår?

  • Kostnadsfritt planeringsmöte i god tid innan bröllopet.

  • Lokalisering av plats och lokal.

  • Vackert webbalbum som ni kan dela till familj och vänner.

  • Färdiga högupplösta bilder (ej raw).

Kontakta mig via denna sida för priser och tillgänglighet.

Proffesionellt utfört arbete på fruns och mitt bröllop! Verkligen supernöjd!
— Daniel Kåhlin
Mathias fotade vår bröllopsdag i lördags. Vi hade ganska specifika önskemål på vilken typ av bilder vi ville ha - och precis så blev bilderna! Väldigt proffsig och märktes knappt av - men fångade ändå alla ögonblick. Tack för att du förevigade vår dag. Vi är så nöjda!!
— Tilde Malmo
Fotograf med känslan att fånga känslor, detaljer och uttryck som få lyckas göra. Dessutom mycket enkel att samarbeta med som kund. Gets the job done! Rekommenderas varmt!
— Samuel Gustafvander